Daniel Wellington

Het design

Daniel Wellington hield van horloges met oude NATO-bandjes. Het idee sprak ons zodanig aan dat we het wilde opnemen in onze eigen horlogelijn. Voor ons was het belangrijk om een dun en elegant horloge te produceren met een eenvoudig design zonder teveel “blingbling”, een product dat gedragen kon worden met de verschillende patronen en kleuren van de iconische NATO-bandjes.

CL36RG_1

Na terugkeer van zijn reis dacht Filip na over de verschillende combinaties die hij zelf mooi vond. Dat laatste was belangrijk, omdat hij wist dat hij het product anders nooit met trots zou kunnen verkopen.

Langzaam maar zeker kwam er een prachtig horloge tot stand. Het was dun, verfijnd, perfect rond en minimalistisch zonder teveel functies.

Wij geloven dat de traditionele, frisse vormgeving perfect samengaat met de kleurrijke “NATO-straps”en de elegante leren bandjes, en dat ons product een aantrekkingskracht uitoefent op praktisch iedereen met een gevoel voor klassiek en tijdloos design.

d651eb41d17b03680b735a4bb3c9d6abc085d55a_banner381219dw

De Nato-band

In de jaren 70 was de Britse marine de eerste die NATO-banden gebruikte en sindsdien is de band behoorlijk geëvolueerd. Wij bieden een reeks van tijdloze kleurencombinaties waarin elke band verwisselbaar is en zijn eigen unieke uitstraling heeft. De keuze is aan jou. Je kunt je band aanpassen aan je outfit, de gelegenheid en je humeur. Je hebt dus de mogelijkheid om voor elke dag van de week een ander horloge te creëren.

De Lerenband

Al onze horloges hebben verwisselbare banden zodat elk horloge uniek is. Onze leren banden zijn gemaakt van echt leer en verkrijgbaar in verschillende mooie tinten bruin en zwart, met een verzilverde of roze-vergulde gesp.

P1030330-1024x575

1107303

1107278

Knipsel